jasa

Ratusan konsumén wareg

  • Big Machine

    Big Machineh

    Customized Big OCA COF TPF SCA Vacuum Laminating Machine For Intelligent Advertising Screen ,Naked Eye 3D Screen Glass Bonding
  • laser machine

    laser machineh

    20W Laser Cutting Machine For iPhone 8 Plus Xs Max 11 pro Back Glass Remover LCD Frame Repair Laser Separating Engraving Machine
  • EXPERIENCE

    EXPERIENCEh

    5 taun pangalaman pikeun ngarancang jeung ngamekarkeun mesin Oca pikeun perbaikan LCD
  • kualitas

    Qualityh

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • palayanan

    Serviceh

    Tim teknis kuat kami nyadiakeun sanggeus-jasa jeung rojongan teknis dugi meuli tiasa ngalakukeun ku sorangan

Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • IMG_2618
  • IMG_2616

Gawe bareng saprak 2015

Kami produsén well-dipikawanoh yen husus dina sagala jinis ngembangkeun atawa produksi rupa mesin refurbishing LCD (jiutu brand). Ti jiutu maneh moal ukur meunang sagala mesin nu newest LCD refurbishing, tapi ogé profésional jasa saatos-diobral jeung rojongan teknis permanén. mesin kami cocog pikeun sakabéh layar LCD sahandapeun 7 inci, kaasup iphone 6 ka 8 tambah x jingjing xr xsmax, Samsung S runtuyan jeung modél ujung boléd S7 ujung S8 S9 tambah jsb ogé kami mesin custom badag pikeun layar LCD badag teuing, nu cocog keur TV, LED, industri alat jeung saterusna.

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang

Anjeun gaduh Screen Lot retak LCD di Toko? Ngalungkeun ka jarian?

Urang Nyadiakeun Full Siapkeun Mesin, Bagian Jeung Service Pikeun Mantuan Anjeun nyimpen. Low Cost, Untung Big

WhatsApp Online Chat!