Babagan awake dhewe

Pambuka Company 

We are Produsèn kondhang sing specialized ing kabeh jinis pembangunan utawa produksi macem-macem mesin refurbishing lcd (jiutu account). Saka jiutu sampeyan ora mung njaluk kabeh mesin Newest Lcd refurbishing, nanging uga profesional layanan sawise-sale lan technical support permanen. mesin kita pas kanggo kabeh layar lcd ing 7 inch, kalebu Iphone 6 8 plus x XS XR xsmax, Samsung S seri lan model pinggiran OLED S7 pinggiran S8 S9 plus etc. Uga kita mesin adat amba kanggo layar lcd gedhe banget, kang pas kanggo tv, mimpin, industri piranti lan ing.

pelanggan utama kita teka saka Tiongkok, USA lan negara Eropah. mesin kita lan bagéan sing digunakake dikenali lan dipercaya dening kedhaftar. Kita supaya nyoba kita paling apik kanggo ketemu terus-terusan ngembangaken kabutuhan ekonomi lan sosial.

We becik welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh mlaku gesang kanggo hubungi kita kanggo bisnis sesambetan mangsa lan entuk Teknologi sukses! Liyane banjur iki, kita padha ngupaya wholesaler lan distributor kanggo mesin lan bagean kita saka kabeh ndonya. Yen kasengsem, becik kanggo teka lan gabung kita. Matur nuwun!


Tampilan Online Chat!