layanan

Atusan wareg pelanggan

  • Big Machine

    Big Machineh

    Customized Big OCA COF TPF SCA Vacuum Laminating Machine For Intelligent Advertising Screen ,Naked Eye 3D Screen Glass Bonding
  • laser machine

    laser machineh

    20W Laser Cutting Machine For iPhone 8 Plus Xs Max 11 pro Back Glass Remover LCD Frame Repair Laser Separating Engraving Machine
  • EXPERIENCE

    EXPERIENCEh

    5 taun pengalaman kanggo ngrancang lan ngembangaken mesin Oca kanggo Diposaken LCD
  • Quality

    Qualityh

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • Service

    Serviceh

    tim technical kuwat kita nyedhiyani sawise-layanan lan technical support nganti panuku bisa nindakake dhewe

Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • IMG_2618
  • IMG_2616

WORKING Wiwit 2015

We are Produsèn kondhang sing specialized ing kabeh jinis pembangunan utawa produksi macem-macem mesin refurbishing lcd (jiutu account). Saka jiutu sampeyan ora mung njaluk kabeh mesin Newest lcd refurbishing, nanging uga profesional layanan sawise-sale lan technical support permanen. mesin kita pas kanggo kabeh layar lcd ing 7 inch, kalebu iPhone 6 kanggo 8 plus x XS XR xsmax, Samsung S seri lan model pinggiran OLED S7 pinggiran S8 S9 plus etc. Uga kita mesin adat amba kanggo layar lcd gedhe banget, kang pas kanggo TV, LED, industri piranti lan ing.

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa

Panjenengan Nduwe A layar Lot Retak LCD ing Shop? Mbuwang Trash?

We Nyedhiyani Full Set Mesin, Parts And Service Kanggo Pitulung Sampeyan Simpen wong. Low Cost, Profit Big

Tampilan Online Chat!